Fobiträning på väg till havet.

Kossor, tjurar och jag går inte ihop.

Det vet alla som känner mig väl. Det händer att jag kan välja att gå över både stock och berg istället för rakt fram över ängen om den befolkas med en flock kossor. Men idag tog jag ”tjuren vid hornen” och gick rakt in mitt ibland dem. Med M framför och kameran mellan mig och odjuren fungerade det hyfsat. Rena rama floodingtekniken. Beteendeterapi  är ju som bekant inte bara populärt utan fungerar ju också. Lite bättre kontroll över rädslan har jag fått trots allt.

Här är bildbeviset, så nära gick jag.

Sned bild? Jo  tacka sjutton för det. Det här var inga små söta kalvar utan tjurkalvar. Descensibilisering en successiv tillvänjning fungerar nog bättre än att ställas mitt i som idag. Jag återkommer kanske med en redigerad bild som ett steg i min fobiträning.

Är ganska stolt ändå. Idag nådde jag ut till havet vid Valön  via den närmaste vägen.

Fler  bilder finns snart HÄR.

Väderprognosen talar om 30 grader mot slutet av veckan. Då får det bli taxibåt till Väderöarna. Där finns inga kreatur på bte och det brukar fläkta skönt därute.
Läs även andra bloggares åsikter om,,, , , , , intressant

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Efter mötet med kossor och tjurkalvar nådde vi fram till havet. Valön är sagolikt vackert. Ett naturskyddat område med annorlunda […]

morgan
13 years ago

Tur att du missade den stora tjuren som gick i bakgrunden. Ingen fara dock, tjurar som går i flock är i regel fridsamma.