Dagens bild, Norra Älvstranden i Göteborg.

I Göteborg byggs det bostäder så det knakar om det. Både i förorten och mer centralt finns massor att välja på.

imageGöteborg är den stad jag trivts bäst i.   Nu ser det ut som om vi kan realisera en önskan som poppat upp från och till och att till slut återvända till rötterna.  I går var vi och kände på stämningen i Göteborg som ser ut att på nytt bli vår hemstad.

Vi har valt  en lägenhet som ligger en bit utanför centrum. Två golfbanor alldeles i närheten och stans största naturpark  ett stenkast bort var det som lockade.  En skarp kontrast till vår nuvarande bostad som ligger mitt i centrala Jönköping. Frågan är om jag klarar omställningen från cityslicker med allt inom räckhåll några minuters promenad bort till förortsbo mitt i skogen. Nåja än finns tid att ångra tilltaget.

Innan hemfärd vandrade vi omkring på  norra Älvstranden och njöt av den saltmättade vinden som svepte in från havet. Här har en intressant och trivsam ny stadsdel vuxit upp. Centralt och city mitt emot. En rad av caféer efter kajkanten och möjlighet att ankra båt i närheten.

Två vitt skilda miljöer som båda på sitt sätt har sina lockelser och charm.

Bilderna från vår tänkta bostad  lägger jag upp på min vardagsblogg under förutsättning att jag  hittar dem.

Foto: annarkia

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Dagens bild, Norra Älvstranden i Göteborg Läs även andra bloggares åsikter om Göteborg, boende, västkusten Share this:TwitterLike this:GillaBli först att gilla denna post. […]