Livet tillbaks, knän som uppför sig och golf igen. (2)

Aktiverat medlemskap och golf igen.

Niohålsrundan gick galant. Knäna höll för påfrestningen trots att golfsvingen sviktade. En natt ned småvärk li här och där. Inget att undra över. Ringrostig efter två operationer. Nåväl inom 24 timmar fungerade jag igen vilket betyder att ansträngningen på golfbanan inte gått över styr.

Så var det gjort. Medlemskapet aktiverades idag och på det en kortare runda på banan. Igen! Vilken skön känsla! Vilken bra rehab kommande golfrundor kommer att bli.

Inte går jag på mitt handicap men vad gör väl det. Bara att klara av att göra det jag gjorde innan artrosen knäckte knäna är att få livet tillbaks.

Givetvis fungerar inte mina knän som innan. Men värken är borta och jag kan röra mig utan smärta. Jag kan spela golf och ta mig fram på banan i normal takt.

Idealtiden för de första sex hålen är 1:27 på vår bana. Idag tog det upp till 2 timmar p g av missade slag. Men två timmars promenad vem hade trott att det skulle gå för bara några månader sedan. Inte jag i alla fall.

Om två veckor är det sju månader sedan operationen av höger knä. I augusti fortsätter min rehab med hjälp av min sjukgymnast igen. Ett års rehabilitering efter en knäoperation får man räkna med och därefter träning livet ut för att behålla flexibilitet och styrka. Där kommer golfen väl till pass och gymträning den kalla årstiden. Inget nytt under solen eller med andra ord det blir så som jag brukat göra.