Verkligheten bakom den polerade ytan.

Nu har vi svart på vitt att Jimmy Åkessons tal om nolltolerans och frånvaro av dubbla måttstockar var ett spel för galleriet.

Kent Ekeroth lämnar sina uppdrag – men sitter kvar i riksdagen. Filmar man   en scen där en kamrat spottar ut sig invektiv av rasistiskt slag och sedan visar hur man beväpnar sig med järnrör för att göra upp då gör man det för att man tycker att man gjort något bra.   Att ha en sådan person som rättspolitisk talesperson är ett skämt men framför allt en fara.

Filmsekvensen som avslöjades av Expressen är ingen engångsföreteelse vare sig för sverigedemokraterna som parti eller Kent Ekeroth som enskild partimedlem och riksdagsledamot.

Vilket Sverige skulle vi få om ett parti som sverigedemokraterna fick större maktbefogenheter än i dag? Ett parti  som  anser att vissa människor är mindre värda, som öppet pekar finger åt vissa grupper och som har ett enda svar på alla samhällsproblem. Invandringen och mångkulturen.

SD är ett parti som minner oss om en svart tid i Europas historia då fascismen höll befolkningen i Tyskland i ett järngrepp. Ett parti som är ett hot mot demokratins ideal om människors lika värde.

Illustration: Erik-Rune

Media: AB,2, 3, 4, GP, 2,SvD,2,SVT,2,SR


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Annarkia, Röda Malmö, Varghjärta, INTE RASIST […]