En ansvarslös regering.

Vad är det med den här regeringen vi har som antingen blundar för verkligheten  eller  när det inte går ljuger och skyller ifrån sig .

Idag samlades hela det gänget på Stockholms central och deklarerade att nu ska man satsa på järnvägen.  Eld i baken förstås efter det att Håkan Juholt högtidligen deklarerade i sitt linjetal vid socialdemokraternas kongress att han avsåg att satsa på infrastrukturen och se till att tågen går i tid.  Bättre sent än aldrig kan man säga när syndaren vaknar. Jag syftar på sittande regering som blundat för verkligheten med tåg som inte går i tid och nu avser att göra en ansats. Men varför kan denna församling aldrig ta sitt ansvar för tingens ordning?

Ulf Adelsohn (m) som pekade ut avregleringen som en bov i dramat blev avpolleterad från SJ:s stytrelse och nu har man mage och skylla på tidigare regering. Ja inte sin egen då utan som vanligt ska det vara sossarnas fel att tågen inte går i tid. Mig veterligt är det den borgerliga regeringen som styrt sedan 2006.

Foto: annarkia

Lästips-Tågupproret om behovet av investeringar och Stoppa avregleringen.

Media:AB1, Ekot, GP12 Svd1, DN1, Ex1, Svt
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 comments for “En ansvarslös regering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.