Valspurt i valstugorna på Backaplan.

valstugaröd1Röd valspurt vid valstugorna på Backaplan.

Backaplan ett luggslitet köpcentrum på ytan. Här finns allt och jag menar då allt man kan behöva. Här strålar flera linjer i kolletivtrafiken samman. Mängder av människor passerar. Ändå lyser alliansens valstugor med sin frånvaro. Jag såg i alla fall ingen den korta stund jag passerade.

Tre röda stugor av skiftande röddjup fanns på platsen. Kan tänka mig att alliansen gett upp hoppet om Hisingsborna. Enligt en en opinionsundersökning som Göteborgs Posten nyligen gjorde blir det fortsatt röd-grönt styre i Göteborg. På Hisingen röstar många rött.

valstugan2Backabornas massiva protester mot trängselskatten som   drabbat just dem  på ett befängt sätt har gett resultat. Efter årsskiftet slipper boende i Backa,Skogome och södra Kärra betala för för att passera de trängselstationer som är vid Bäckebol och Stigs Center.
Ett mer rättvist system med andra ord som tyvärr vi i Tuve inte omhuldas av.

valstugan3Nej, jag gillar inte vare sig trängselskatten eller Västlänken något som skapar huvudbry inför det kommande valet. Samtidigt är frågan om vinster i välfärden den fråga som för mig överskuggar alla andra. I den frågan finns endast ett parti som tydligt vill göra skillnad.

Kanske blir röstspittring det som blir min utväg?

Media: DN123456,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
MickeGK
MickeGK
9 years ago

Hur tror du att det går i göteborgs kommunfullmäktigeval då, Annarkia? Det ser ju ganska ovisst ut tycker jag.