Politikernördarnas lilla julafton.

Idag och under veckan som kommer är det högtryck för politikernördar och wannabes i Almedalen. Och vem tackar inte nej till ett glas rödvin och rajtantajtan på kvällskvisten? Ett och annat seminarium hinner de nog också klämma in.  Och vem vet kanske kanske blir det några minuter i rampljuset.

Nej, skämt å sido!

Jag är bara avundsjuk för att jag inte är där. Vilket tillfälle attfå  träffa människor som är engagerade i samhällsfrågor. Mängder av intressanta seminarier ebjuds för att inte glömma alla partiledartalen live. Det sägs att det sällan händer något uppseendeväckande som sätter spår i Almedalen. Vad man då glömmer är alla möten som kan ge inspiration och starta processer. Som bloggare skulle det ha varit superintressant att få blogga på plats och framför allt träffa alla i verkligheten och få umgås över partigränserna. Ser nu istället fram emot intressanta blogginlägg från Almedalen.

Med tanke på att storstadtidningar som Svd och Dn fösröker övertrumfa varandra i sina hyllningsrop till Fredrik Reinfeldt dagen till ära är det inte svårt att förutse vad som kommer att skrivas när oppositionens partiledare ska bestiga talarstolen. Säkrast att låta de tidningarna vila på hyllan under hela veckan. Eller är det så att det är jag som är överkänslig i värmen? Tidningarna gör väl vad de brukar göra. Eller?

Svd 1 dn 1 2 Ab 1

Några jag vet är där är Peter Andersson, Martin Moberg, Mary XJ , pirater och … och några som inte är där…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , i

5 comments for “Politikernördarnas lilla julafton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.