Dolda bidrag och sämre sjukvård.

Moderaterna äter sakta men säkert upp sina allianssyskon. Moderaternas vilja är också lag  . När M ryter bu följer de andra efter  och rättar in sig i ledet. Senast i frågan om partibidrag och sponsorer.Ingen transparens där inte.

Alliansen struntar högaktligen i att Europarådets enhet mot korruption har kritiserat Sverige, precis som antikorruptionsorganisationen Transparency International  . Och de har stöd av  Sverigedemokraterna som också vill dölja var pengapåsarna kommer ifrån.Tack vare tidningen Expo vet vi att

Sverigedemokraterna har tagit emot bidrag från det franska nationalistpartiet Front National. Enligt tidningen Expo har bidrag också kommit in från den belgiske rasisten Bernard Mengal och från miljonären Lars Erik Aldin, som har ett långt förflutet i närheten av olika ”nationella” grupper. (AB)

Sveridedemokraterna har genom sitt inträde i riksdagen kommit in i de ”fina salongerna” men rötterna finns kvar. Ett främlingsfientligt och rasistiskt parti som också vann mandat i 15 olika landsting där man tänker profilera sig med en inhuman vårdpolitik som slår mot de som har det sämst. Ingen vård till gömda flyktingar . Invandrare som behöver tolkstöd kan var utan vård om de inte har råd att betala extra för tolken. Kan man inte göra sig förstådd kan det gå riktigt illa.

Dessutom anser SD att vårdgivarna ska få ersättning efter prestation och inget extra stöd för att de arbetar i socialt utsatta områden med många invandrare. Läkarflykten till bättre beställda områden ser Sd med andra ord genom fingrarna och stöder den politik med vårval som moderatstyrda alliansen bedrivit och som fått till följd att tillgången på vård blivit alltmer ojämlik.

Nu visar det sig  att Sverige måste acceptera europeiska allmänläkare trots att de har kortare utbildning än sina svenska kollegor.Då bristen på läkare är störst i utsatta områden kan man ju undra om det är där EU-läkarna ska anställas?

Inget förvånar egentligen längre. Nu för tiden kan ju Försäkringskassan riva ett läkarintyg och friskförklara en person utan att överhuvudtaget träffa personen ifråga.

Det minsta man kan begära av en stat som vill kalla sig välfärdsstat är att alla har tillgång till likvärdig vård, även de papperslösa.

Bloggar om sverigedemokraterna, alliansen, landsting, sjukvård,politik, samhälle, Intressant

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Kalle41
Kalle41
13 years ago

Hur jag än funderar fram och tillbaka kan jag inte få in i mitt arma huvud varför papperlös asylsökande som fått sin sak grundligt prövad och fått nej på samtliga nivåer skall få gratis vård och omsorg i Sverige !
xxx

Sten
Sten
13 years ago

I så fall borde ju även tyska, amerikanska och kinesiska turister få gratis sjukvård. Förstår faktiskt inte din (o)logik.