Operation mörkläggning.

Det finns ingen hejd på propagandaministeriets påhittighet. Nu läggs locket på hela Saudiaffären.

Det räckte inte med ett bondeoffer. Som bekant fick Tolgfors lämna sin post som försvarsminister igår. Nu lämnas hela utredningen och granskningen av Saudiaffären över till Säpo.

Brottsutredningen kring Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) och omständigheterna kring det så kallade bulvanföretaget SSTI ska skötas av Säkerhetspolisen, meddelar Åklagarmyndigheten.

Att Säpo kopplas in beror enligt myndigheten på att FOI utredningen kan röra rikets säkerhet… (DN)

Se där! Nu slipper Reinfeldts regering offentlighetens ljus när det gäller oegentligheter i vapenaffären med Saudiarabien.  Först ger man sig i lag med en av Mellanösterns värsta diktaturer. Förser dem med vapen och möjlighet att utveckla egna vapen att användas för att stoppa den arabiska våren och efterlängtade demokratiseringsprocesser i hårt styrda länder. Sedan gör man gemensam sak med vad som är brukligt i diktaturer. Tystar och mörklägger.

Fy fasen vilken osmaklig affär det här har utvecklats till. Frågorna finns kvar och regeringrn har ansvar för de beslut som fattats. Glöm inte det!

Media: dn1234 svd1234 ab12 svt sr1

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Arne Anka
Arne Anka
12 years ago

Korrekt analys! Det är riktigt allvarligt. Hoppas att media från alla politiska läger inser detta….

Stars and stripes
Stars and stripes
12 years ago

Du glömmer kanske att sossarna och vänstern drog igång det hela. Vore skönt om de också tog ansvar för det hela. Men som vanligt inom pampvänstern får snedsteg inga konsekvenser. Sedan sitter de och pratar om rättvisa.

Purrfect
Purrfect
12 years ago

Det är inte acceptabelt att denna utredning hemligstämplas och mörkas.

trackback

[…] Bloggat: Röda Malmö, Jinge, Annarkia, Röda Berget, Moberg, Internationalen, Läs även andra bloggares åsikter om Urban Ahlin, […]

trackback

[…] Peter , Tokmoderaten , Martin , uppstuds , Högberg , annarkia Så medan vi fortsätter vår förnyelse och vårt utvecklingsarbete för att kunna ge svaren på […]