Mariana heligt förbannad på Ulf Kristersson.


Mariana klär i ord vad många av oss känner inför socialminjster Ulf Kristerssons bisarra uttalande om att vi har oss själva att skylla om vi inte  orkar jobba till 65.

ukKristerssons syn är lika kristallklar som cynisk.

När pensionsåldersutredningen presenterades i går var beskedet tydligt: förbered dig på att jobba längre. I en intervju i TV4 News berättade socialförsäkringsminister Ulf Kristersson att folk då måste också måste träna mer. – Man har ett ansvar att hålla sig i fysisk trim. I vissa jobb ingår det som en del av jobbet att hålla sig i trim. Andra tvingas fysiskt tänka på det, hur ska jag rent fysiskt orka med mitt ganska tunga jobb?

Kristerssons totala renons på verklighetsförankring fick många av oss att höja på ögonbrynen och resa ragg.  Mariana räds inte att visa sin ilska. Lyssna på Mariana

Tipstack till Jinge  Flücht!

Media: AB12  DN123 SR12 SvD1234

Andra om , , , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] tvillingbroder Fan själv är en spegling av oss, främst och oftast av oss män, och då ofta ”män i slips och kostym” som en vän uttryckte saken. Det finns många som i ateistisk klarsyn sett detsamma, ett exempel […]

kalebass
11 years ago

Frågan har ställts om han är korkad eller kallhamrad. Både/och tror jag, samt med psykopatiska drag, en i grunden mycket liten man, som stortrivs i sin maktposition.
Förstår fullkommligt Marianas ilska, själv måste jag tänka på mitt blodtryck! Men jag säger som hon; Fy fan…

trackback

[…] var Mariana som slog många av oss med häpnad då hennes ilska över regeringen hördes i Vaken med P3 och […]