Ljusmanifestation till minne av förintelsens offer.

Vi får aldrIg låta det hända igen!

Den 27 januari 1945 befriades Auschwitz och därför har dagen utsetts av FN till officiell minnesdag för förintelsens offer.

27 januari  är en dag som är viktig att uppmärksamma i synnerhet i dagsläget då högerextrema krafter växer sig starkare i Europa och här hemma. Det som hände får aldrig hända igen!

I Göteborg är SD medarrangör av en manifestation tillsammans med Länsstyrelsen och de andra riksdagspartierna. V vill inte delta tillsammans med ett främlingsfientligt parti som SD utan anordnar en egen manifestation.

På nationell nivå har Anna Kinnberg Batra sträckt ut handen  till Sverigedemokraterna och öppnat dörren för samarbete i riksdagens utskott. Idag den 27 januari på minnesdagen av förintelsens offer  meddelas det att Moderaterna tackat ja till SDs inbjudan om att inleda politiska förhandlingar. SD ett parti med nazistiska rötter ska M idka samarbete med.

Vi lever i en farlig tid.

Vi får aldrig låta mörkrets krafter slå rot!

Idag deltar jag i ljusmanifestationen till minne av förintelsens offer  på Järntorget anordnad av Vänsterpartiet. Talare är Henry Asher

Foto: Annarkia

Lästips: Göteborg ska vara en öppen stad., Viktigare än någonsin att vi minns förintelsen.
Andra om , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments