Hjärnsläpp på hög nivå?Jag behöver hjälp! Efter tre dagars konfererande är jag äntligen hemma. Kollar lite förstrött vad som hänt ute i stora vida världen. Stannar upp vid nyheter om krisen i Ukraina och fattar plötsligt noll.

Ska Sverige skyffla över pengar till ett bankrutt och korrumperat Ukraina så här i elfte timmen? Varför då, skriker min trötta hjärna. Vad är det jag inte förstår?

Ett korrumperat land som står vid ruinens brant  och som med sitt närmande till EU ska genomgå samma stålbad som Grekland. Hur ska det landet någonsin kunna betala tillbaka ett öre?

Är det rysskräcken som spökar eller vad? Inte är det väl av omsorg om det ukrainska folket . Var det inte Krim som Nato och EU var ute efter är min nästa tanke? Det har ju gått förlorat. Vad hade man förväntat sig? Att Putin skulle sitta still i båten när ett för Ryssland geopolitiskt område hotades? Tro nu bara inte att jag på något sätt försvarar Putins folkrättsvidriga invasion av Krim! Jag är ingen vän av Putin.

Nu sitter NATO och EU med en regering där en hoper fascister ingår. Gubbar med påkar och knytnävar  som har fått strategiska personer att avgå med hot och våld.  Är det den regeringen vi ska bistå nu?

Hur tänker egentligen herrarna Bildt och Reinfeldt här? Vad är det jag inte förstår?

Media: DN12345678,Jan-Inge Flücht

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Martin
Martin
10 years ago

Swedbanks revansch i Ukraina på G?

Pengarna lär gå till svenska intressen i Ukraina via diverse korrupta funktionärer.