Har (M) drabbats av personlighetsklyvning?

Medan Fredrik Reinfeldt visar engagemang för flyktingkatastrofen ägnar sig hans fd kulturminister åt att läsa en hatsajt som Avpixlat.

Vad sägs om en fd kulturminister som toppar sin omvärldsbevakning med hjälp av en rasistsajt på nätet?  Lena Adelsohn Liljeroth avslöjar i en intervju med DN att hon ägnar sin tid åt att   skaffa information från en hatsajt.

DN: Det händer att hon läser Avpixlat, säger hon. En hatsajt med fokus på förövares etnicitet, delvis finansierad av den omstridde sverigedemokraten Kent Ekeroth.

– Jag går in lite då och då, säger hon. För det är intressant att veta hur de skriver när det varit något våldsdåd. (DN)

Det är en artikel som avskalat visar stämningen på Östermalm . Makarna Adelsohn Liljerot, en fd kulturminister och en fd partiledare för moderaterna odlar myten om att media förtiger sanningen. Det är samma resonemang som rapporterats från högerextrema kretsar som sedan länge tala om ” PK-media” som förtiger sanningen.

Man kan fundera över om  moderaterna ägnar sig åt personlighetsklyvning som förspel till en riktig härdsmälta med partisplittring i slutänden? Eller är det bara några vilsna själar som kör sin egen dans?

Andra om , , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments