Har Annie Lööf blivit fartblind?

Annie Lööf har börjat bli oppositionens bästa valarbetare. Hon har igen avslöjats med fingrarna i syltburken, för vilken gång i ordningen har jag tappat räkningen på.

Annie Lööf bjöd personalen på näringsdepartementet på ett julbord utöver det vanliga.Mat, sprit,  båtresa, underhållning, dj, eventspelning,  och musiker gick på 600 000 kronor.  Nåja Annie Lööf hon är ju minister hon och har en månadslön som överstiger 150 000 kronor i månaden så hon har väl råd att vara gentil. Nu tog hon inte ur egen ficka utan lät skattebetalarna dvs Du och jag betalade kalaset. Som det inte var nog med det så bokfördes kalaset som en seminariekostnad.

Vi har en regering som sagt att de ska vara varsamma med skattebetalarnas pengar och som driver en arbetslinje som går ut på att svälta ut arbetslösa och sjuka medan det själva dansar runt bordet och låter sig bjudas för skattebetalarnas pengar.

Vad  liknar detta? Bokföringsfiffel och korruption till att börja med. Men vad värre är att den här regeringen, alliansregeringen har sålt ut det som generationer före oss byggt upp. Nu är det meningen att var och en ska klara sig bäst vi kan och de som inte kan på grund av sjukdom och arbetslöshet de får skylla sig själva. Ett kapitalets diktatur!

Och inte hjälper någon nallebombningen mot den sortens diktatur inte. Så här kan vi väl inte ha det?

 Lästips :DN:S granskning av slöseriet med skattepengar-  Festfixaren fick en kvarts miljon – varje månad,  

Bloggat: Jinge, M Moberg, Kulturbloggen

Media: AB, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7DN,1, 2, 3, 4,  SvD, 1, 2, SVT, 1


Andra om: , ,   , , ,   ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
Vad tycker borgerliga politiker och bloggare om fest och fiffel skandalerna hos olika myndigheter? | Claeskrantz.se
11 years ago

[…] Har Annie Lööf blivit fartblind? | Annarkia Annie Lööf har börjat bli oppositionens bästa valarbetare. Hon har igen avslöjats med fingrarna i syltburken, för vilken gång i ordningen har jag tappat räkningen på. […]

2000aldrig
11 years ago

En nattfjäril och dagslända

Rickard
11 years ago

Bloggade om precis samma sak