Enda utvägen?

En märkligare kommunikation än den som nu förekommer inom det socialdemokratiska partiet får man leta efter.

I ett parti som förespråkar öppenhet,tycks det var stört omöjligt att genomföra en rak kommunikation. Istället verkar i  alla fall för en utomstående , all kommunikation ske via olika läckorbloggar, sms och andra sociala medier.

Ett parti som förlorat sin ställning som statsbärande och där företrädare för partiet som råttorna på ett sjunkande skepp slåss om de smulor som finns kvar verkar vara i fritt fall.

Vad som kommer att hända med det tidigare så stolta partiet är svårt att sia om. Frågan är om ökning medels delning är det som återstår?

Media: DN,1, SvD,1, AB, Exp, GP, Svt Sr
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
essbeck
12 years ago

Ett parti måste alltid vila där rötterna finns i partiet. Hos de ”vanliga” personerna som kanske bara är med i partiet för att de vill vara med och förändra.

Jag ser inte socialdemokraterna som ett parti som har valda representanter för partiet som har sin förankring längst ner hos gräsrötterna.

Med tanke på hur lite folk de har bytt under en nedgångsperiod från mitten av 90 talet så kan man tro att det inte finns många personer inom socialdemokratin som har kompetens att leda (trots att de har ca 100.000 medlemmar).