En stridshingst utan kraft.

Hur mår vår statsminister idag?

Reinfeldt_zebra-300x258Igår kom Fredrik Reinfeldt ut som stridshingst något som föranledde en oförglömlig twitterstorm och pang på så trendade #stridshingst på Twitter. Jag missade hela spektaklet och är tacksam över att Alliansfritt Sverige under rubriken” The very best of #stridshingst” återger några av alla de tusentals tweets som sköljde över Twitter

Idag kom ännu en opinionsundersökning som tyder på att svenska folket håller på att vakna upp. Två mandatperioder med en moderatstyrd regering har bara blivit för mycket. För mycket av utförsäljning,privatisering och gödning av riskkapitalisternas redan stinna kassor och ett samhälle med ökade klyftor och allt fler i utanförskap. Enligt United Mind backar Moderaterna   Kristdemokraterna går kräftgång och de rödgröna går fram i opinionen.

Det knakar i fogarna hos alliansen . I flera kommuner spricker samarbetet och moderater har övergivit allianssyskonen för att istället samarbeta med socialdemokraterna. Är det det scenariot vi får se spelas upp efter valnatten? En koalitionsregring mellan socialdemokrater och moderater?

Nej! Det kan väl inte vara möjligt!? Låt den där inbillade #stridshingsten bli kvar i spiltan!

TipsAppen ”Somna med Reinfeldt” är här!

Illustration: Erik Rune

Media: DN1,2,SvD1,2,3 & M Moberg & Jinge på bildrblogg.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments