Snabba kast runt Julian Assange.

Julian Assange är kvar i Sverige och har uppgett att han tänker överlämna sig till polisen efter anklagelsen om våldtäkt för att få och ge  information.

Nu har anhållan hävts av chefsöveråklagaren.

– Jag anser inte att det finns anledning att misstänka att han har begått våldtäkt, säger Eva Finné i ett pressmeddelande från åklagarmyndigheten. men utredningen fortsätter.(Svd)

Anders Jallai skriver i en debattartikel påNewsmill att det skulle röra sig om en sexfälla. Är inte informationsutbytet och transparensen  för stor för att ett sådant tilltag skulle lyckas?

En av kvinnorna som polisanmält Assange avvisar alla konspirationsteorier och vidhåller de uppgifter hon lämnat till polisen. Hennes berättelse publiceras av Aftonbladet.

Ett sammanträffande som ser ut som en tanke.

Då utredningen fortsätter lär vi få svar på huruvida Assange är skyldig till sexövergrepp eller om det handlar om en konspiration. Enligt   The Wall Street Journal planerar USA  nu  åtal mot Wikileaks och även dess grundare Julian Assange. Nog finns det mäktiga intressen som både kan och vill sätta stopp för Wikileaks och Assange.

Tidigare inlägg

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , intressant

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] vi uppgifterna om Assange, SVD – Piratpartiet: Påverkar inte samarbete med Wikileaks, annarkia – Snabba kast runt Julian Assange, Scaber Nestor – Om det är sant är det fruktansvärt – men lite väl bra […]