Bereder SVT vägen för SD?

 Ett Public Service företag som deltar i att curla Jimmy Åkesson vill jag inte sponsra!

Om jag kunde skulle jag banne mig slänga ut TV:n. Det för att undgå TV-avgiften.

På fredag intervjuas Åkesson av Skavlan kl 21:00 i SVT. Direkt efter programmet har Sverigedemokraterna utlyst en presskonferens i riksdagshuset.  I måndags sände SVT ett inslag ur intevjun som visar att Åkesson är beredd att axla partiledarrollen.

Det är pr där tidsaspekten, så att säga ett långkok på nyheten, är en del av en spektakulär återlansering på bästa SVT-sändningstid.(SVD)

SVT blir  en del i Sverigedemokraternas propagandajippo för att återlansera Åkesson i partiledarrollen. Det kan knappast ligga i linje med med vad  som förväntas av ett Public Service företag. Lite flexibilitet skulle inte skada. Nog går det att göra en rockad och sända en annan intervju nu på fredag.

 Hade jag varit politisk reporter på SVT hade jag nog också varit rätt upprörd över att man låter en av de hetaste politiska potatisarna just nu hamna i myssoffan istället för i den politiska grillen.(DN)

image

Dag 24 i #blogg100

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] rätt att sända intervjun i samband med Åkessons återkomst till politiken efter sjukskrivningen? Jag håller fast vid att det var fel. SVT, ett Public Servic företag   inte ska låna sig till att bli megafon och en del i […]