Vinterväder från insidan.

Idag är det tydligen dåligt väder överallt utom i Jönköping. SMHI har vädervarnat så gott som hela landet.

Nu är det så att jag gillar snörika vintrar under förutsättning att det är möjligt att röra sig ute i skogen antingen med hjälp av skidor eller på promenad.

Svårt att gå

En efterhängsen inflammerad häl  som kom som ett brev på posten efter allt för mycket plumsande i skogen gör det extra jobbigt att gå i nuläget även på skottade trottoarer.  Min tanke går därför till alla rörelsehindrade som får sin rörelsefrihet beskuren på grund av en  snörik vinter.

Helst hade jag velat ta mig fram med cykel men avstår på grund av risken att köra omkull. Får nöja mig med kortare promenader runtomkring och att beskåda vintervädret från vardagsrumsfönstret. Inte fy skam det heller.

Bloggat: Jinge

Media: DN12 Svd AB Ex GP Svt

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , intressant

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Trafikproblem, Småfåglar, Miljö, Natur, Klimat, Snö, Väder, SL ab12 ex12 dn12 svd1 svt gp Annarkia om vädret Etiketter:Handen, Haninge, Klimat, Miljö, Natur, SL, Småfåglar, SMHI, Snö, Snöoväder, […]

Joanna
Joanna
13 years ago

Snömodden på gatan är det dagens skörd?

trackback

[…] Inflammationen under foten har gjort mig en aning orörlig. Inte en skidtur trots perfekt före har den foten velat vara med om.  I dag tänker jag testa gymmet. Får se om foten håller för det. […]