Söndagspromenad med kameran på landet.

Så här  års börjar växlingsboendet mellan stan och landet. Vårt sommahus ligger inte längre bort än att det går att pendla. 12 mil norröver på Bohuskusten har vi vårt sommarparadis. Några få kilometer innanför kuststräckan i skogen och tystnaden llgger vårt hus.

Så här års är det just skogen och pomenaderna runt omkring som lockar. Några foton från senaste promenaden med kameran  i handen.
lagårn0

En gård på andra sidan berget som inte längre är i bruk.

skjuletHuset vars förfall jag registrerar varje år. De två senaste åren har färgen bleknat och trät ligger oskyddat för sol och väta.
ladugården
Våra närmaste grannar håller på att rusta upp ena halvan av en lång lagårdsbyggnad som sett bättre dagar. Kul att karaktären på hussamlingen får bestå.
spökhuset0
Varje år samma bild på huset som ser så mystiskt ut innan lövsprickningen. Det där gamla huset som stått obebott så länge jag kan minnas såvida det nu inte…ajaj nu sätts fantasin igång som vanligt vid det här huset.

Någon ser i alla fall efter huset. Nya takbjälkar och kanske snart ett helt nytt tak alt nya tegelpannor. Vem vet kanske det hänger nystrukna gardiner i fönstren nästa gång jag går förbi.

Foto:Annarkia

image

Dag 15 av 100 i #Blogg100

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments