Oväntade möten…,dagens bild

…ett nonsensinlägg i brist på annat då tiden stack iväg.

En lustig syn mötte mig när jag lämnade Nordstan idag. Folk hoppade åt sidan för att inte trampa på och släppa förbi en gräsand som förirrat sig upp på trottoaren. Helskinnad klarade anden av att gå över gatan som trafikeras av buss och spårvagn. Den valde förstås övergångsstället och vänliga och roade göteborgare gjorde vad de kunde för att inte gå i vägen. Frågan är om fågeln var på väg in till Mac Donalds för att få sig ett rktigt skrovmål?

anden0

Synd att kameran låg djupt nere i väskan. Visst hade det varit kul att ha fångat göteborgarnas beredvillighet att hoppa åt sidan och ge fågeln fri lejd.

Det verkar vara djurens dag idag. Vid kvällspromenaden hände nästa oväntade möte. En hare kom i full galopp. Inte så oväntat som gräsanden nere i stan  förstås. Vi bor ju i utkanten och  brevid stans största naturpark.

Varför nonsensinlägg kanske någon undrar?  Bloggen är tänkt att i första hand vara en politisk blogg. Lite långsökt att göra politik av mina oväntade möten. Om tid funnits hade tre händelser som fångade mitt intresse idag kunnat bli stoff till blogginägg. Vilks och polisinsatsen i Karlstad, valet i Israel och DN/Ipsos undersökning om svenska folkets intsällning till invandringen.

Får se om jag som vanligt är uppe sent får tid och reflektera närmare och skriva ett inlägg  om  en av händelserna  som morgondagens blogg 100 inlägg.

Foto: Annarkia

image

Dag 16 i #blogg100
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments