En katt bland hermeliner … #Blogg100

Rena rama maratonloppet. Så kände jag det förra året. Men kul och spännande att se om och hur ett inlägg om dagen kan påverka mitt bloggande.

imageI dag är det dag ett i hundra dagars bloggande med ett inlägg om dagen i #Blogg100. Då som nu handlar det om en personlig utmaning:

-Att få fram ett inlägg om dagen även när lusten eller tiden inte finns där.

-Att efter en tid i Törnrosasömn få liv i den blogg som en gång var.

Skulle vara kul att hitta tillbaks till en mer allsidig blogg så  som den en gång var. Politikerfåran som allt eftersom blev huvudspåret kan ha varit det som lagt sordin på min lust att blogga.

pa_vaktMissförstå mig nu inte. Intresset för samhällsfrågor finns kvar varför det lär komma ett och annat inlägg av den varan. Men inte bara! Då skulle jag känna mig som en katt bland hermeliner här i Blogg100.

Vid närmare eftertanke är det bredden bland alla som deltar som är tjusningen.  Det ger oss alla chansen att titta utanför egna väggar.

Lycka till alla som anmält sig till tredje omgången i Blogg100!

 

Foto:Annarkia

Lästips: Blogg 100 når ut till nya bloggare. Fredrik Wass (IDG)

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne Hultman
10 years ago

Jo, men så är det väl för många av de tidiga bloggarna. Först var vi (jo, jag räknar nog mig själv till de tidiga om jag tänker efter) ganska allmänna och skrev om allt möjligt men så hände något som gjorde att vi specialiserade oss på något ämne. För min del tog fotointresset över och för dig politiska frågor. Jag tänker som du att jag vill tillbaka till det jag skrev när jag började och tar blogg100-utmaningen som ett tillfälle att hitta tillbaka till orden.

Kul att du hängde på det här året också. Upptäckte din blogg vid förra årets utmaning och har lite i skymundan, utan att ge mig till känna, följt dig sedan dess. Fortsätter med det.

Lycka till med utmaningen!

Per-Anders
10 years ago

Jag har också hoppat på Blogg100-racet. Känns kul att slå ett slag för lite mer genomtänkta bloggtexter som alternativ till snabbskrivandet på Twitter och Facebook.