The same procedure as last year.

Bryta ned, ”knäcka” för att sedan få anpassliga och lydiga deltagare att forma efter idolkonceptet  var mottot för gallringen av idol-aspiranter inför kvalet i år igen .

Allt för att spänningen inte ska gå förlorad  utsätts förhoppningsfulla talanger för en rejäl mara. Osmakligt att se vuxna människor sitta och  djävlas med och ”knäcka” unga människors drömmar.

Håkan Hellström har satt ned foten  mot Idols sätt att hantera ungdomar.(AB)

Håkan Hellström anser att juryn förtjänar fängelsestraff eftersom de kränkt och kvävt deltagarnas drömmar inför miljoner tittare.
– I stället blir de kändisar och får gå på kändispremiärer. Jag känner en sån otrolig avsky inför den sortens människor, säger han.
Särskilt grym är artistens kritik mot den gamla ”Idol”-juryn.
– Kishti och de rakade killarna: ren ondska. De bröt ner unga, osäkra människor och försökte göra sig roliga på deras bekostnad, säger Håkan Hellström.

En bra fråga är varför så många av  oss   ändå bänkar oss  framför TVn och tittar på Idol.

  • Att unga människors drömmar kraschas så klantigt är det det som får många att känna att livet inte är så jobbigt ändå. Att dela förnedringen med andra kanske lättar på trycket?
  • Andra blir förbannade och svär hemma i soffhörnan och tömmer sig på veckans samling av aggression. Bra ventil i så fall!

Eller är Idol helt enkelt ett bra koncept som ger tittarna möjlighet att leva sig in i drömmen att bli just idol? Ett underhållningsprogram med tävlingsmomentet som extra krydda. Så var det tänkt men …

Media:AB1234, Ex123

Andra om , , , , , ,intressant.se

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Joanna
Joanna
13 years ago

Idol har en ung publik som får bekräftat att det är helt okey att vara taskig och mobba ut de som inte anses passa in.