Musikfestival med för stor kostym.

Melodifestivalen har blivit ett spektakel med alldeles för stor kostym. När man vaknar till vid mellanakterna är det något som är fel. Inte ens barnen tycker att det är spännande längre.

Timoteij en tjejgrupp slog sig in bland alla killar i finalen. En annorlunda låt med touch av  folklore och  inslag av pop. Sveriges svar på Alexander Rybak. En riktig schlagerskräll som nu anklagas för låtstöld. Men låt nu tjejerna vara!

Darin i vit kavaj gjorde inte småtjejerna besvikna. Proffsigt framfört med Westlifestuk, en låt som kanske kan slå internationellt.  En smörig ballad som inte platsar i min ipod.

Tjejbandet som framförde hårdrock i mjukis stil var de artister jag satte tummen upp för. De appelerade till rockern i mig.

Det är inte tu tal om att melodifestivalen  är reklampelare för de artister som medverkar  några minuter i TV-rutan även om tittarsiffrorna dyker.

Tidigare inlägg: Musikfestival i bästsoffan

Media: AB 1 GP DN

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , i

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Jinge
14 years ago

Framförallt förvånades jag över att Timotej hade en tjej med som – inte kunde sjunga. En gammal kompis antagligen, men uppenbarligen har de taskiga rådgivare som inte sagt till.

Britt
Britt
14 years ago
Reply to  annarkia

Men Alexander är ju i alla fall väldigt bra på att spela fiol. Det som mest förvånar mig är att INGEN fortfarande någonstans har nämnt det faktum att de stod där alla fyra och låtsades spela instrument! Och inte ens det gjorde de bra. Är det inte fusk att bara stå och hålla i instrument som man inte kan spela på bara för att skapa nån slags image? Ska bli väldigt intressant om nån någonsin faktiskt ber dem spela några toner!

Britt
Britt
14 years ago
Reply to  annarkia

Bombsäker. Kolla på dera fingrar samt stråkgreppet. Möjligen kan det hända att hon är nybörjare på fiolen.

kristina Nygren
14 years ago

jag håller med gillade låten men varför lät de henne sjunga
finns så många Bra sångerskor !!

Stekpanna
Stekpanna
14 years ago

Synd att inte Idol-Erika fick sjunga denna, det var ju hon som sjöng på demon. Då på engelska och låten hette ”Run”
Hon har ju dessutom en fantastisk pipa…