Finalen i melodifestivalen bjöd på en skön skräll.


Melodifestivalen är ett program som inte tycks lämna någon oberörd. Antingen älskar man  eller så dissar man programmet.

robinGjorde som så många andra bänkade mig framför #melfest i  den långsoffa som Twitter utgör en kväll då det är final i Melodifestivalen. Där på Twtter pågår en tävling i vem som skriver deskapaste och  fräckaste dissarna av finalisterna. Roligt att följa en stund  men förbaskat irriterande i längden. Gå in på Twitter, sök på #melfest och bedöm själva Vem som skriver de snärtigaste tweeten och de snärtigaste dissarna har blivit en tävling som pågår parallellt med showen på TV. Vilket eller vilka behov som dissande Twittrare uppfyller kan man ju fråga sig.

Tillhör själv den där skaran som inte är så där överförjust i programmet men tittar ändå. Det är ju en fantastisk feststämning och tävlingsmomentet är pirrande. Min favorit Yohio gjorde ett blekt framträdande och lockade inte många röster av den internationella juryn även om han blev folkets favorit.Vilken skräll det blev när en otippad andra chansendeltagare tog hem hela tävlingen. Så himla kul.Otippat även för Robin själv. Totalt chockad utsattes han för närgåna frågor han inte lyckades bemöta rakt i TV-rutan. Kan inte någon medieträna pojken? På momangen!

Behållningen genom hela resan var för mig som så många andra Gina Dirawis charmiga kullerbyttor. Så skönt tramsig, avslappnad och samtidigt proffsig. Skulle vara kul att sitta inne i hennes hjärna för att se vad det är som händer där. Snabba synapskopplingar som ger oväntade associaioner och repliker. En riktig naturbegåvning och tävlingens i stora vinnare .

Media: AB12345678,DN12345 SR SvD1234, GP1

Andra om: ,  


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Komedienn, Sångerska, Eurovisionsschlagern, SVT, Sveriges Television, Radio, Sveriges Radio Annarkia ab1234567 dn12345 sr […]

Jinge
11 years ago

”Behållningen genom hela resan var för mig som så många andra Gina Dirawis charmiga kullerbyttor. Så skönt tramsig, avslappnad och samtidigt proffsig.”

Och med så mycket glimt i ögat så man måste sätta på sig solbrillor… 🙂 Ja, hon är en tvättäkta naturbegåvning. Skulle jag vara VD på SVT så skulle jag ta fram ett kontrakt och förhandla fram en underskrift..

Per-Anders
11 years ago

Jag gillar Gina Dirawi skarpt. Hon är smart, cool och har en attityd som vittnar om att hon både har hjärta och hjärna. Där avviker hon på ett befriande sätt från många andra pellejönsiga TV-underhållare. Dessutom kommer hon från från Sundsvall vilket är stort!

trackback

[…] att läsa: Annarkia l Högbergs tankar l Martin Moberg l Olas tankar l Roger Jönsson l Ab l Ab l Ab l DN l […]