Har vi en tam hare på tomten?

Två dagar i Göteborg och vad händer? Dag 1 bombhotas stadshuset och dag 2 överfölls nattvandrare i Majorna. Vad har hänt med den staden?

IMG_4462

Tillbaks på landet uppåt Bohuskusten möts vi av lugnet. Vad ligger och väntar på oss vid brunnen vid parkeringsplatsen  om inte Harald. Harungen börjar nästan bli tam. Ja inte riktigt men näst intill.

Ligger kvar när vi går ur bilen låter sig fotograferas för att sedan ta det säkra för det osäkra och skuttar iväg en bit bort i trädgården.

En tam hare på tomten? Gulligt? Javisst! men, men hur går det med fästingar?

djur 018

Undrar om rådjuren saknat oss? Det tog inte lång stund innan de stod och kikade upp mot huset. Nåja de var nog på vakt då de hörde oss och försvann snabbt in i skogen på andra sidan vägen.

djur 030

Foto: Annarkia

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Jinge
8 years ago

”Information om din användning av webbplatsen delas med Google.”

Varför i hela friden delar du informationen med Google?

Att Google kan se vilka som klickar på dina annonser är väl inget konstigt, men ska Google känna till alla besökare här så kommer du mista läsare i kubik. Det finns plugin till WP som inte delar ut besökaruppgifter till den tjänsten…

Jinge
8 years ago
Reply to  annarkia

Jo jag såg oxo det där från Google, men jag tolkade det som att EU har bestämt att hemsidor SKA ha information om kakor om man använder dem it.ex. samband med annonser.