Inget OS utan Bolt.


Så är OS 2012 snart till ände.  En tävling som börjat förlora sin gloria. En tävling bland alla andra sporthändelser som visas på TV.

Handen på hjärtat har du suttit inomhus eller haft med dig dator eller iPad ut för att följa OS? Min iPad har jag i ryggsäcken  vart jag än går men någon idrott från OS har inte lockat. Snart stängs strålkastarna på Londons sportarena, utkommenderad militär återgår till kasernen och allt blir som vanligt igen.

 En magnifik invigning, 50- och 100 meter fritt i simbassängen och så förstås huvudattraktionen Usain Bolt blev behållningen för min del. Vilken fantastisk löpare Usain Bolt är. En ren njutning att se hur han tar sig förbi fältet efter en dålig start.

Sommar är för mig promenader, salta bad  och umgänge med vänner. Inte ens iPaden som följer med på alla utflykter är speciellt lockande och absolut inte TV-sända sport händelser.Trött på OS hann jag ju inte bli.  För mig började egentligen aldrig OS. Kanske lite kanot ändå. Vill ju inte missa Sofia Paldanius från Jönköping.

Undrar om all TV-sänd OS står i proportion till tittarsiffror?

Media: ab12, dn12, gp, svd12, svt


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
Getting started | RASMUS LENEFORS
11 years ago

[…] Annarkia l DN l DN l DN l Sportbladet l Sportbladet Det här inlägget postades i Livet deluxe och […]