USA verkställer dödsstraff på distans.

Utan rättegång och dom skickas förarlösa plan iväg med dödlig last.

Namnlöst-1Över 3300 personer har dödats i drönarattacker i Pakistan de senaste 8 åren av dem är det endast 41 som ansågs tillhöra Al Quaida. I en bunker i Nevadaöknen styrs planen mot sina mål. E krig som utförs i bekväma stolar i ett operatörsrum långt från målet. De flesta som skadats eller dödats i attackerna är civila.

Ett robotkrig vars syfte är att bekämpa terrorism är ett krig som skapar mer hat och fler terrorister. Ett krig på distans där dödsstraff verkställs utan föregående rättegång och domsslut. Vad är robotkriget annat än statsterrorism .

Dokument utifrån om Robotkriget, kriget med förarlösa plan  är ett måste. Missade Du programmet kan Du se det  på SVT-Play .

Och snart kan det vara dags för nästa steg i utvecklingen – vapensystem som är programmerade så att de i princip själva kan identifiera och angripa ett mål utan att en människa fattar det avgörande beslutet.(DN)

Den tekniska utvecklingen kommer att göra det möjligt för USA at nå varje annat land inom loppet av 30 minuter. Innebörden i det är att USA kommer att gränsa till alla andra länder.

Oacceptabelt att utveckla drönare,AB,

Svenska skattepengar till drönare, Kalla Fakta

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

 

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments