Smutskampanj och hallucinationer.

En kraftfull världsopinion tvingade Netanyahu att backa och släppa de biståndsarbetare som de kidnappat på internationellt vatten .

Det finns uppgifter om saknade och  fler  kan ha  fallit offer för de israeliska soldaternas kulor.

Propagandaapparaten ifull blom

Israelspropagandamaskineri gör nu allt för att ändra fokus från det faktum att israelsika soldater kallblodigt avrättade nio och allvarligt skadade civila på Freedom flotilla. Nio dödsoffer och kanske fler talar sitt tydliga språk. Inget kan urskulda att soldaterna kallblodigt mördade människor vars avsikt var att bistå palestinierna i Gaza och bryta den illegala blockaden. Israels propagandakampanj med avsikt att desinformera i ett försök att påverka världsopinionen kommer inte att lyckas.

Att beskylla kritiker för antisemitism och hjälparbetare för  samröre med terrorister är alltför genomskinligt. En regering och en statsbildning som gång efter gång ställer sig över internationell rätt och vägrar att lyssna på kritik kommer att bli alltmer isolerat. Regeringen Netanyahu tycks ha hamnat i en långdragen psykos där hallucinationer om en hotfull omgivning styr det politiska agerandet. Människor som lider av den sjukdomen tas om hand och ges behandling. De moderata krafter som vill fred i Israel måste få omvärldens stöd och regeringen Netanyahu isoleras.

USA sviker

Obamas Kairotal var inget annat än just tal och prat för gallerierna. Obamas och Bidens agerande öppnar för  fortsatta israeliska   illdåd mot palestinier i Gaza, på Västbanken och mot alla de som vill bistå med humanitär hjälp.

Det krävs en oberoende internationell utredning av hela händelseförloppet runt attacken mot Freedom flotilla.

Nytt piratdåd?

Just nu är, enligt uppgifter alla förbindelser med det humanitära hjälpfartyget Rachel Corrie, som är på väg mot Gaza,  brutna.  Låt inte Israel upprepa den illegala attacken mot Rachel Corrie. Skriv under här.

http://www.namnlista.se/ship-to-gaza-skydda-rachel-corrie/
Gaza flotilla: MV Rachel Corrie heads for Israel coast(Guardian)

Demonstrera idag

  • Göteborg   Gustaf Adolf Torg kl 18:0
  • Stockholm Sergels Torg kl 18:00

ScaberNestor, Jinge, Svensson, Röda Berget, Moberg

DN 1 2, SvD 1 2, GP 1 2, AB

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , intressant

4 comments for “Smutskampanj och hallucinationer.

  1. Pingback: Dags för en bojkott av Israel precis som en gång Syd-Afrika « Claeskrantz.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.