Kommer Israel att komma undan ännu en gång?

Under nästan en månads tid har vi somnat och vaknat till tweets pch inlägg på Facebook om bomber som  släpps över Gaza. Alltmedan de som har makt att säga stopp tittar bort.

Gaza ett område inte större än 1/3 av Öland, ett av världens mest tättbefolkade områden har utsatts för terrorbombningar dag och natt på order av Israels premiärminister. Ett område som nu staten Israel minimerat med nästan hälften. Resten är till stora delar sönder trasat av bomber.

I natt trädde ännu en vapenvila i kraft för vilken i ordningen har jag tappat räkningen på. Befolkningen i Gaza kan ladda upp med förnödenheter inför nästa anfall. Mördade anhöriga kan grävas fram ur ruinerna och begravas.

Dödstalen närmar sig 2000 varav 75% är civila och äver 400 är barn. En terror utan dess like mot ett folk instängt i världens största utomhusfängelse. Allt medan världen tittar bort.
Nog framgår det vem som bestämmer alltid. OmDu tvekar  kasta en blick på fotot nedan.
image

Kommer staten Israel att komma undan även den här gången. Finns inga ord att beskriva hur en stat tar sig rätten att bryta mot internationell lag och sedan slippa omvärldens vrede för de krigsbrott den begått. Hur är detta möjligt?

Media: DN1234

Läs även andra bloggares Åssikter om , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments