Vårbudgeten en försiktig återställare ogillas av moderaterna.

En försiktig återställare  med 10 miljarder öronmärkta för  välfärden fick moderaterna att se rött.

Det går bra för Sveriges ekonomi och moderaterna vill spara.

140 miljarder lyckades den moderatledda regeringen undandra välfärden genom att ge skattesänkningar, mest till de välbeställda.

Så har de mage att klaga på en budget som avsätter ynka 10 miljarder avsedda att täcka  de värsta hålen i den välfärd som raserades under alliansens regeringsinnehav. 10 milljarder som  bankerna, skattesmitarnas hjälpredor får bidra med till viss mån.

44/100 #blogg100

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Skvitt
8 years ago

Ulf Kristersson ska bara hålla käften. Med M i spetsen sänkte Alliansen statens skatteinkomster med, som du så riktigt påpekar, 140 miljarder och sålde dessutom ut mängder med offentlig egendom vi ju alla ägde tillsammans. Jag kan ju påpeka att Alliansen dessutom sänkte gruvnäringens skatt från 50% till 0,2% (sic!) https://eaqhan.wordpress.com/2014/02/09/det-ar-underbart-att-ge/

De rikas skattelättnader har gjort Sverige till ett skatteparadis: https://eaqhan.wordpress.com/2016/04/13/ingen-skatt-for-de-rika/

Det är bara att justera upp skatterna igen för de rika och vi har inga finansiella problem längre i det här landet. Tyvärr vågar inte regeringen ta det steget fullt ut.

/Skvitt