Badholmarna i Bovall.

Vinden på Badholmarna i Bovallstrand räddade oss från värmeslag och bjöd på härligt havsbad.

Hur varmt vi har haft det idag vågar jag inte gissa. SMHI varslade med klass 1 och 30 grader i skuggan. Inget jag kände av högst upp på en av Badholmarna  vid havsbandet i Bovallstrand.

Vilken badplats! En av de läckraste på norra Bohuskusten.Hoilmarna är små öar förbundna med gångbryggor.  Folk satt som klasar  på varje plätt och runt om i vattnet befann sig badglada såväl barn som vuxna.

bovall3

Vi hittade en liten plätt att slå oss ner på längst ut, högst upp. Svalkande vind från havet gjorde värmen riktigt behaglig. Det blev ett litet äventyr att ta sig ner för branten på holmen för att nå stegen ner i vattnet. Lite läskigt med bråddjupet på ca 12-15 meter och strömt var det också. Sommarens bästa bad hittills blev det!

bovall2

Tyvärr orkade jag inte packa med min riktiga kamera utan mobilen fick duga och resultatet blev därefter. Bilden ovan borde jag inte publicerat. Men,men det här är min blogg och då så …

Hit återvänder vi med kameran i bagaget.Det är ett som är säkert.

Visst är sommar en härlig tid. Den ger plats för reflektion, laddar batterierna med energi under soliga dagar. Sommaren öppnar dörren för många möten med människor som ger positiva impulser. Sommaren är en härlig tid att ta tillvara och bara vara.

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Värmebölja flera dagar i rad. Vilken lycka att vi befinner oss vid kusten. Högt upp på Bohusläns klippor blir värmen uthärdlig när havsbrisen sätter in. I går var vi på Badholmarna i Bovall. […]

Jinge
9 years ago

Varför borde du inte ha visat bilden?

trackback

[…] Ny vända till Badholmarna med systemkameran i bagaget. […]