Snart vardag igen och några dagens notiser.

Vi anlände till ett kvällskyligt Göteborg i går kväll, solbrända och fulla med D-vitamin efter en vecka i värme och strålande solsken laddade för att fira min dag idag.

En vecka med bilder från Lanzarote har inte lockat många besökare ser jag. Nåväl på måndag blir allt som vanlgt igen och då lär bloggen fyllas med annat än semesterbilder.

Ser att det finns mycket att skriva om. Flygresan och dagens firande börjar ta ut sin rätt så bara några korta notiser innan tolvslaget.

Lärartätheten minskar i friskolorna läser jag. Ja vad ska de annars spara pengar på för att öka vinsterna om inte på personal? När skolan blir en mjölkko för riskkapitalister går det som det gör. Utför.

Moderater har intagit Göteborg. Ett konvent för att vända ett sjunkande skepp är vad de hoppas på. De förlitar sig om jag förstått det rätt på operation övertalning medels dörrknackning. Och så lite kullerbytta med statistiken. Igen! Nu är det inte 200 000 nya jobb de skapat utan minnsann 250 000. Hoppsann! Där förträngde de visst befolkningsökningen och den ökande arbetslösheten. Inte vinner man jobbfrågan med sådant manèr!

När politikens innehåll kommit på undantag och politisk taktik satts i förgrunden blir inte bara politik tråkigt utan då är vi också riktigt illa ut.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Pepprat rödgrönt, Röda Malmö, annarkia, Jens tyckerier, Roger Jönsson […]