Ett barn i vuxenkostym?

Norrmän som är så trevliga . Se där ett undantag som bekräftar regeln!

En gris sa SVT:s reporter som lät sig provoceras av Northugs lek på mållinjen.  Northug säger att han gjorde det bara för att markera lite och  ler åt de svenska reaktionerna.  Stora idrottsmän behöver inte markera. En kortslutning hos en övertänd idrottsman eller tecken på dålig verklighetsuppfattning och dåligt uppförande?

Inget att bry sig om om det inte vore för att en idrottsman som vinner stort i sin gren kan bli  ett föredöme för barn.  Tänk er dagis på måndag då ungarna som vill bli en stor skidåkare som Northug står och räcker finger åt sina långsammare kompisar.

Expressens fråga om Northug är en gris med ett enda alternativ och ett givet svar ett tecken på stor humor.

Får väl ändå säga grattis till det norska herrlaget som la beslag på prispallen över det svenska herrlagets i skidstafetten.

Media: Ex1234, Exp GP HD SkD AB123 SvD1 DN
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

11 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Klara
Klara
13 years ago

Petter är tydligen orolig för att omvärlden inte begriper hur otroligt duktig och överlägsen han egentligen är – så han måste markera detta ytterligare, men på sitt sätt. Tyvärr avslöjar han samtidigt sin baksida – Pajasen!

Celine
Celine
13 years ago

La nå mannen få feire at var sikret et gull! Jeg har sett igjennom så mange kommentarer der svenskene kommer med ting som ” Alle nordmenn er homser”. Lær dere folkeskinn selv! Ha litt selvironi og forstå at Northug gjorde dette for å spøke, istedet klikket sverige og alle nettaviser har tønnevis av innlegg om hvor sinna de er. Viser bare at Northug har rett, dere er lette for å bli sinna og misunnelige på oss nordmenn.

norsk
norsk
13 years ago

Det kommer tydlig frem at svenskene er dårlige tapere, jeg synes dere som sier Petter er en gris, bør be Petter om ynskyld.
Jeg synes dere bør vise respekt for verdens beste ski løper.
Det er denne avis som har drevet krig med Petter i minst to år

Arja
Arja
13 years ago

Northugs målpassering var bare show og har ikke noe med usportslig opptreden å gjøre. Hvis Norge skal beskyldes for usportslig opptrenden må det i tilfellet være at vi ikke ville ”dra” på tredje etappen, men lot Sverige dra hele veien.

Thore
Thore
13 years ago

Jag undras om det har en effekt på han, og at det kan være en sort hormoner som trivs under omstendighetene han skaper. Hoppas Svenska laget tar det som en utmaning infor VM i Falund.

Roar
Roar
13 years ago

Det er SHOW. samtidig er det pressen som ”fyrer” under. Det er IKKE nevnt i svensk presse pm fingeren som prinsen viste til Mette Marit.
han (Petter) er ”bare” 25 år og ingen på 25 år er vel helt voksen.
Tror nok du overdriver voldsomt når du tror at ungene på barnehagen senere vil rekke fingeren til sine medkonkurrenter.
har vert en kjensgjerning i mange år at dere svensker er misunnelige på oss nordmenn

Peter
Peter
13 years ago

Det är ingen tvekan om att Petter Northug är en toppidrottsman, det kan ingen ta ifrån honom. Men det är heller ingen tvekan om att att han visar lika stora tecken på att vara mer än lovligt emotionellt omogen, med tydliga drag av testosteronstinn självgod skolgårdsmobbare, en ”bully” och retsticka. Något man har observerat tidigare, även före just den här incidenten eller vad man nu skall kalla det. Som elitidrottare är han en förebild för barn och ungdomar, vare sig han vill eller inte. Då är det helt snett att bete sig så här, oavsett om han gör det för att ”fira” eller reta motståndarna. Omoget och knappast hedrande för Norska Skidlandslaget eller Norge som nation. Som tur är är det knappast en nationalkaraktär, tvärtom.

Roger
Roger
13 years ago

Vi har haft många många världsstjärnor. Björn Borg, Ingemar Stenmark, Tony Rickardsson osv. De skulle aldrig burit sig åt på detta vis. T o m Zlatan som ibland kan verka lite kontroversell skulle aldrig håna sin motståndare på liknande vis. Skulle något liknade hänt i en fotbollsmatch så hade det blivit rött kort och avstängning i några matcher. Detta kommer Northug att få leva med, därför kommer han ALDRIG att bli den stora världsstjärna i var mans mun, som han tror.
Northug är en förvuxen småskoleelev med mindervärdeskomplex.