Vård och omsorg på ackord.


I Sverige straffas Du när Du blir gammal. Högre skatt och hemtjänst på ackord är vad som väntar

Pensionärer betalar högre skatt än de som fortfarande får sin lön av en arbetsgivare. Nog är vi ensamma om ett system där intjänad lön ska beskattas hårdare på ålderns höst! Inte nog med det utan  i dåliga tider ska Du som pensionär snällt finna dig i   att bormsen i pensionssystemet  slår till vilket i klartext betyder att Du får mindre i plånboken.
tidur

Behöver Du hemtjänst är det bara att finna sig i att Du i värsta fall kan få se nya ansikten varje gång. 50 olika personer  lästa jag om att en gammal person tvingats öppna dörren för under en månad.

I vissa landsting har personalen inom hemtjänsten utrustats med GPS . Inte för att övervaka påstås det utan för att mäta den tid Du ska betala för sägs det. Tro det den som vill!
GPS för att mäta tid som Fordfabrikernas löpande band.Vård och omsorg på ackord! Gamla vars behov ska betas av på viss tid precis som löpandbandsanställda ska tillverka visst antal enheter under viss tid. för en viss summa pengar i lönekuvertet.

Historieskrivningen om alliansens år vid maktens taburetter kommer inte att bli nådig!

Ett samhälle värderas och bedöms alltid utifrån hur de svagaste behandlas. Svårt sjuka som utförsäkras, arbetslösa som inte ges en andra chans,lärare som går å knäna och elever som saknar godkända betyg, vård efter tjocklek på plånboken istället för behov….

Lästips: Storebror ser dig om Du jobbar i hemtjänsten(ETC); Foskare riktar hård kritik mot GPS i hemtjänsten(Sydsv)

Media: SR123,Sydsv1, AB1, DN1


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments