Våldsutövning av utländsk polis i Sverige?

Utländsk, uniformerad polis på svenska gator. Det kan bli en en sanning om  Beatrice Ask och regeringen får som hon vill.

Förslaget innebär bland annat att utländska tjänstemän ”i vissa situationer får bistå svensk polis med att på svensk territorium upprätthålla allmän ordning och säkerhet samt förebygga brott”, heter det i ett pressmeddelande från regeringen.(AB)

Direkt spionage  mot svenska medborgare har förekommit sedan länge från den amerikanska ambassaden. En verksamhet som tycks vara sanktionerad från högsta ort. Utredningen lades ned häromdagen och underlag för åtal inte fanns. Hoppsan!

Nu blir det fritt fram för utländsk polis att ta med sig egna vapen till Sverige och utöva våld på svensk mark mot svenska medborgare.  Under skenet av så kallad terroristbekämpning kan mänskliga rättigheter ställas åt sidan.

Ibland undrar jag om inte den  moderatstyrda regeringen lider av ren paranoia. FRA-lagen, datalagringsdirektivet, övervakning  till tusen och nu utländsk polis  med egna vapen på svensk mark.Undrar om de får   använda sina elpistoler och vattenkanoner också? Hur ska detta sluta?

Media: AB,DN, ekot, Svd
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Budbäraren
Budbäraren
13 years ago

För er som inte käkat aspartam och opererat in microvågsprylar i hjärnan tänk på följande:

Alla poliser oavsett var dom kommer ifrån är anställda av registrerade, vinstdrivande bolag se Allabolag.se eller Dun & Bradstreet. Dunka in Rikspolisstyrelsen och konstatera själva att bolaget är aktivt, när det reggades för moms och F-skatt.

Tänk sen vad som krävs att en bolagspolicy omfattar dig som man eller kvinna, det gör det inte, för dom har endast mandat att jävlas med legala fiktioner som ex. vis personer, medborgare, herr, fru, vårdnadshavare, fordonsförare mfl. ” Legala titlar ”

I samma sekund som fler och fler inser denna gigantiska bluff så öppnas alternativet när man blir utsatt för div. vilseledda individer som i sina broderade pyjamasar hävdar att det är lag på en det ena och det andra, vilket i själva verket endast är bolagspolicy och omfattar de egna anställda plus alla som frivilligt ger bort sitt självbestämmande och uttryckligen gett sitt medgivande att vara slagpåse åt dessa vilseledda och allt som oftast enfaldiga stackare.

Kruxet är kombinationen lågpanna, pistol och speer gold dot ammunition, men kära vänner utmaningar är till för att lösas.

Dagens djungelordspråk, rösta aldrig mer, sluta betala skatt och vad ni än gör vaccinera er inte.

För övrigt ha en solig och fin vår, trots Fuck you Shima där Shima betyder Jorden, kan ju va ett sammanträffande, va vet jag.

trackback

[…] i ämnet: Expressen, Röda Berget, DN, AB, HD, Annarkia, […]