Ur led är moderaterna.

Moderaterna har inte bara en gemen politik som slår mot de svagaste. Ett parti med en konservativ människosyn som misstänkliggör sjuka och arbetslösa hyser inom de egna leden partimedlemmar som fuskar

Moderater har bildat valkartell och köpt röster inför provvalet i Stockholm och andra platser.Trots att man känt till detta tillsätts en utredning först när fusket uppmärksammats i media. Det ska ha förekommit samma sorts manöver inför valet 2006. Det betyder att det i riksdag och kommunfullmäktige, beslutande församlingar sitter personer som ägnat sig åt samma sorts fuskande som förekommer i rena bananrepubliker. En plats i riksdagen är åtråvärd. Lön och arvoden    kan man leva gott på.

Politik handlar om förtroende. Ett parti bärs av sina medlemmar. Med Freuds terminologi ägnar sig moderater  åt rena projektioner. Som man gör själv ser man andra göra.  De som inte har rent mjöl i påsen beskyller andra för detsamma. Misstänkliggörande av sjuka och arbetslösa har varit i säck innan det kom i påse.

Media: AB, DN 1 Newsmill

Bloggat: Alliansfritt, Alliansfritt, Jinge, Svensson, Peter Andersson, Röda Malmö, Scaber Nestor

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , I

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Annarkia, Kildén & Åsman, Röda Berget, Peter Andersson, Alliansfritt, Jinge, Svensson, Badlands […]

Morgan
Morgan
14 years ago

Detta måste sända kalla kårar efter ryggraden på ”de ärligt” konservativa partikadrerna som trängts undan av 08 nyliberalerna.

trackback

[…] Piratpartiet, Sverigedemokraterna dn1 ab12 svd12 t Läs oxo: fredrik kaj vsf loke röda-l annarkia k&å hampus scaber anders Etiketter:Förtroende, Karteller, Köpta röster, Moderaterna, […]