SD:s nolltolerans ett spel för galleriet.Sverigedemokraterna försöker klippa strängarna till sitt ursprung. Hur de än försöker växer rötterna ut igen.

SD_kruka-123x300enligt uppgifter till Ekot, rör det sig om fler än 15 personer som riskerar uteslutning. Enligt William Hahne har alla antingen en nära anknytning till ungdomsförbundets ledning eller det nya styret i Stockholm vars legitimitet ifrågasätts av partiledningen. (Ekot)

Utrensning av partimedlemmar som inte håller måttet gäller inte alla. Björn Söder sitter säkert vad han än kläcker ur sig. Björn Söders uttalande om   att judar och samer inte är svenskar, förutsatt att de inte lämnar sin identitet fick t om internationell uppmärksamhet. Efter attacken mot Charlie Hebdo skrev han en kommentar på Twitter som visar att han generaliserar en hel religion utifrån en galnings verk. Jimmy Åkessons debattartikel om muslimer i Aftonbladet borde om nolltolerans  mot rasism ska gälla ha fått honom ut i kylan.

En av orsakerna till att Gustav Kasselstrand och William Hahne utesluts ur SD är deras kontakt med nyfascistiska partiet La Destra i Italien.
Nu avslöjas att även gruppledaren Mattias Karlssons nära medarbetare, presschefen Henrik Vinge, har umgåtts privat med företrädare för partiet.
– Det visar på partiledningens dubbla måttstockar, säger en källa.(AB)

Uteslutningar och nolltolerans är ett spel för galleriet. Ränderna går inte att tvätta bort.Sverigedemokraternas rasism är inget som tillhör historien. Den är del av partiets kultur sprungna som de är ur nynazistiska kretsar.

image

39/100 #blogg100

Andra om , , , , , , ,Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments