SD byter skrud?

Sverigedemokraterna använder sig av hot för att sluta leden och utåt framstå som rumsrena.

För att framstå som mer helylle och rumsrena hotar och rensar SD ut medlemmar som utåt är tydliga med sina främlingsfientliga och rasistiska åsikter. Hotar med vite om 100 000 kronor om någon som de säger yppar något konfidentiellt.  Vad hjälper det att byta namn när mångfald framställs som farligt och  motsatsen som trygghet? Vad hjälper det att tvätta  benämningen nationalism när den ligger där och pyr  och när  det är  främlingsfientligheten som genomsyrar alla frågor?

Det är inget annat än ren rasism när man nu vill dela upp befolkningen i tre olika grupper.   Mats Lindberg, professor i statsvetenskap menar  att  SD nu handlar  enligt ett apartheid-liknande tänkande .

Vad hjälper det att byta skrud när innehållet är detsamma?Blir inte Åkesson som Kejsaren utan kläder?

Media:AB13 Ex123,DN12, SvTSR‚  SvD12, GPSR & Zac

Läs även andra bloggares åsikter om SD, Sverigedemokraterna, invandrare, rasism, politik, samhälle,


Please follow and like us:

  6 comments for “SD byter skrud?

 1. 26 november, 2011 at 18:31

  Är det inte lika mycket apatheid att dela upp rika och fattiga som moderaterna gör ?

  • Gurra
   26 november, 2011 at 18:44

   Nej eftersom dom inte har det skrivet i sin partipolitik att det är så utan det är din åsikt.

 2. S.Sahlstedt
  26 november, 2011 at 18:41

  Är det där en nyhet? Närmast en icke-nyhet! Själv har jag i flere arbetsavtal skrivit under en liknande tystnadsplikt. Och detta är helt naturligt. Inte vill ett varuhus att deras försäljare babblar om vilka saker kändisar köper och hur mycket. Eller att då man är med då ett TV-program spelas in inte går ut och avslöjar intrigen åt någon. Eller skall en läkare fritt få berätta om sina patienters krämpor?
  Tystnadsplikt för anställda är närmast en regel än undantag!

  • 26 november, 2011 at 18:52

   När ett parti drivs som ett företag med företagens kontrakt emot sina anställda, då ‘är det partiet inte inte en demokratisk organisation. Sätter man munkavle på medlemmar och hotar med repressalier då sysslar man inte med demokrati.

 3. 27 november, 2011 at 21:30

  SD har ju bråk nu i partiet om de ska kalla sig nationalister eller socialkonservativa. Jag tycker de ska göra en kompromiss och kallas sig för nationalsocialister.

Comments are closed.