Pär Nuder i Albrights tjänst.

Minns ni Pär ”köttberget” Nuder. Han som beskyllde 40-talisterna för att stå i vägen och kallade en hel generation för köttberg.  Göran Persson kanske tog det personligt vad vet jag. Förbannad blev han i alla fall.

Samme Nuder utpekas nu som socialdemokraternas hetaste partiledarkandidat i Aftonbladet. Ett skrämskott som vare sig 40-talister eller andra tycks behöva ta på allvar om man får tro Expressen som  skriver:

USA:s exminister värvar Pär Nuder

Förra finansministern Pär Nuder vill inte ha jobbet som ny partiledare för Socialdemokraterna.
Expressen.se kan avslöja att han just tackat ja till ett toppuppdrag i den internationella konsultfirman Albright Stonebridge Group.
Pär Nuder har värvats till uppdraget som företagets chef i Sverige av grundaren – Madeleine Albright, tidigare utrikesminister i USA.

Man tar sig för pannan. Vem minns inte Madeleine Albright framfart och förödande hårda nypor mot Irak då hon var USA:s utrikesminister. Sanktionerna mot Irak som hindrade landets återuppbyggnad och indirekt orsakade en ofantligt stor barnadödlighet på grund av matbrist och förorenat vatten. En sanktionspolitik som i praktiken riktade sig mot en Iraks hela befolkning. Denna Albright helgonförklarar nu Per Nuder:

Att få samarbeta tillsammans med Madeleine Albright är ett stort privilegium. Hon är outstanding – som människa, politiker och företagsledare.”

Bloggat: Pär Nuder värvas av folkmördare, Hampus Eckerman.

Uppdaterat: Nu har även Aftonbladet uppmärksammat Nuders flytt till USA.

———————-

För övrigt undrar jag:

När ska media lämna   på socialdemokraternas inre problem och i stället kritiskt granska regeringens politik och vad som händer i vårt avlånga land?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , intressant.se

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Tokmoderaten och Annarkia och HBT-sossen och kommunchefen och […]