Paranoia ett farligt tillstånd.

Paranoia är ett farligt tillstånd och behöver motmedel.

Terroristnojan blommar som aldrig förr. Svenska Dagbladet följer i dag upp med mer skrämselpropaganda allt för att att ge Säpo stöd att få tillåtelse att signalspana. Rädslan och paranoian   frammanar mer av övervakning och ännu mera  rädsla . Paranoian biter sig fast.

I en tid demokratirörelsen sprider sig som ringar på vattnet och ger hopp om frihet och rättvisa i Mellanöstern borde istället kampen mot terrorism inriktas att ge stöd åt de krafter som vill sopa bort jordmånen för terrorism.  Men icke i svensk press. Där slås stora rubriker upp om hot om terrorism. Ska det vara en motvikt till en positiva bild som nu sprids från en kämpande demokratirörelse i arabvärlden? Måste islamofobin hållas vid liv till varje pris?

Det liknar den rysskräck som hölls vid liv av överbefälhavaren som ständigt och jämt siktade ryska ubåtar i våra farvatten. Ubåtar som senare visade sig vara inget annat än spöken.

Bloggat: Röda Malmö, Jinge

media: ab1, ex1 svt
Läs
även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , intressant

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Israel, Palestina, Arabvärlden, Politik, Fredspriset ab1 svd1 ex1 dn12 svt1 Läs gärna: ilsemari, annarkia, kulturbloggen, k&å & Läs gärna: ilsemari, annarkia, […]

Sigvard Lingh
13 years ago

Du skriver bra, tycker:

http://psykopat.info

Kapitel 24 – avsnittet om terrorism