Nedslag i partiledardebatten.

Några oförglömliga nedslag i dagens partiledardebatt

reinfeldt i debatt Fredrik Reinfeldt kan i alla fall inte beskyllas för att ha triangulerat och låtit som en socialdemokrat utan talade för en gångs skull som den högerman han i grund och botten är. Och så till replikskiftet mellan Jonas Sjöstedt och Annie Lööf där Annie Lööf   menade att stopp för uttag av skattemedel från välfärdstjänster till skatteparadis är att förespråka ”kolchoser”. Inte så underligt med tanke på att Annie Lööf blandar ihop kritik av privatiseringens konsekvenser för välfärden med kommunism.Hon har det kanske inte så lätt som rattar ett parti på fallrepet!?

1251x978xdsfegergterg1.png.pagespeed.ic.jzT7KFVnSx

Bild från IRM

Inte hade Annie Lööf heller hunnit  läsa Dagens Nyheter i morse då hon i riksdagens talarstol försökte klistra ihop social-demokraterna med Sverigedemokraterna. I Dagens Nyheter står följande att läsa om SD:s vägval i riksdagen:

Under de tre första riksdagsåren har partiet – när det hamnat i en vågmästarställning i voteringarna – röstat med regeringen i drygt 80 procent av fallen. Men i höstas ökade andelen till 90 procent. Det visar en genomgång som gjorts av riksdagens utredningstjänst (RUT) på uppdrag av Socialdemokraterna och som DN tagit del av.

Det samma gällde Björn Söder som inte ville kännas vid Sverigedemokraternas röstningsförfarande i riksdagen. SD är inte bara ett rasistiskt parti de är ett borgerligt rasistiskt parti! Utan Sverigedemokraternas stöd i riksdagen hade regeringen Reinfelt inte kunnat regera.

Media: AB12, Dagens Arena,DN12345,SvD12345, SVT12SR,

Bloggat: IRM,Jan-Inge Flücht ,Kaj Raving,M Moberg,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] i Andra om: Politik, Riksdagsdebatt, Partiledardebatt, Val 2014, EU-val, Retorik, Ytligt, Mediekritik svd1234567 dn1234567 annarkia […]