Karin Jämtin skapar rubriker.

Vad blir nästa utspel?

Först var det Butler i tunnelbanan. Sedan kom idén om att köpa med sig färdiglagad mat från förskolan när man inte orkar laga maten själv. Om det är förskolelärarna, barnen eller skolmåltidspersonalen som ska laga maten åt trötta föräldrar framgick aldrig.

Visionen om hämtmat och förskolan som snabbrestaurang  la hon fram vid sitt installationstal som nyvald parti(s)ekreterare. Säga vad man vill men tjejen måste väl ändå ha humor. Helt i linje med jobbskapande åtgärder som RUT. Billig städhjälp för medelklassen i storstäderna. Tjaa så går det när man försöker gå i clinch med alliansen i kamp om storstadsväljarna.

Senast och inte sist för det lär komma mer i samma anda föreslog Jämtin att en av muslimernas helger skulle göras till svensk helgdag. I ett land som blir alltmer sekulariserat skulle vi alltså fira ytterligare en religiös helgdag. Det sistnämnda har Karin Jämtin nu backat på. Efter bassning av Juholt och partiet kan tänkas.

Media: SvD Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Nicklas Eriksson
13 years ago

Antagligen, men vad tusan är skillnaden mellan att vara ledig med lön under eid al fitr och att vara detsamma under jul? Ingen för mig i alla fall. Det enda jag skulle ha emot om en muslimsk röd dag infördes var om någon annan skulle plockas bort, för jag vill lönearbeta så lite som möjligt.

Zac
Zac
13 years ago

Utan tvekan är det så att Juholt har fått stark konkurrens om vem som är roligast i S-toppen!

Jag tror själv att KJ har någon typ av bristande impulskontroll – hennes utspel har varit så parodiska att det faktiskt inte går att driva med dem eller överdriva dem.

Häpnandsväckande.

Frågan är när hon som pressekreterare får en alldeles egen pressekreterare som får sålla ut de galnaste idéerna? ;o)