Höst i naturen och politisk höst.

Hösten smög på och verkar försvinna lika snabbt. Vissa träd är nästan avlövade. Detsamma kan komma att gälla Löfven och kompani.

S_kruka-300x272Statsministern tycks ha monterat ned allt det som socialdemokratin tidigare stod för.

En migrationsöverenskommelse med alliansen  vars syfte i första hand är att leda flyktingströmmen bort från Sverige. Alliansens arbetslinje som krav för att få stanna och det i arbeten med låga löner hos arbetsgivare som inte ens behöver skuta kollektivavtal. Som grädde på moset för alliansen en fortsättning och som det verkar en utvidgning av Rut i flyktingpolitikens namn.

Förakt är att säga Välkomna ni som flyr för era liv, men bara om ni städar våra toaletter och klipper vår gräsmatta, skriver Lina Hjorth.(ETC)

Och nu Magdalena Andersson som sträcker ut handen till Alliansen. Hur ska detta sluta?

Är det meningen att S+M ska genomföra Alliansens politik fullt ut kan man undra? Nu fikar Magdalena Andersson efter ett samarbete med de borgerliga partierna om den ekonomiska politiken. Hur ska det då  gå för Jonas Sjöstedt som ansträngt sig så för att framstå som regeringsduglig och lagt oppositionsrollen på hyllan. Ett samarbete med alliansen runt den ekonomiska politiken torde betyda att rösterna från V inte behövs som stöd längre.

Andra om , , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments