Halvtid och vad det blev av, #blogg100.

Var tog tiden vägen? 50 dagar och 50 kvar att gå.Halvtid i blogg100. Så mycket att skriva om och så lite av det blev gjort.

Tiden har gått snabbt och visst har det blivit ett inlägg varje dag i femtio dagar.ibland två och någon sällsynt gång tre. Alla har inte varit speciellt övertänkta och några riktigt svårfödda. Några hastigt framkrystade strax innan tolvslaget.

Det är inte det att det finns/funnits något av intresse att skriva om. Ta bara Folkets hus i Göteborg som hyr ut konferenslokal itill Sverigedemokraterna med motiveringen att de minsann gör vad de finner bäst och gör det av av kommersiella skäl.Låter rasister härja i arbetarrörelsens lokaler. Tala om medhjälp till normalisering av ett rasistiskt parti. Anders Lindbergs skrev:

Jag vet, liksom alla andra till vänster vet, att Folkets Hus inte alls är en kommersiell verksamhet vilken som helst. Huset, liksom Järntorget, är Arbetarerörelsens hemvist.

Här har Socialdemokraterna sina kontor, här finns den progressiva kulturen, härifrån har första maj-tågen utgått. Här finns minnena, konstverken och berättelserna.

SD har inte här att göra. Demokratins fiender får träffas någon annanstans.

Styrelsen för Riksorganisationen Folkets hus och parker beslutade i förra veckan att inte hyra ut till främlingsfientliga krafter.(AB)

Herrarna Borgs och Reinfeldts försök att mörka sin kunskap om Nuonaffären hade kunnat renderat flera inlägg.Vilket snöpligt avslut för det radarparet! Så var det med den regeringsdugligheten..

Inte att förglömma dagens nyhet om att socialdemokraterna  skänker smulor åt pensionärerna i sin vårbudget. En skattesänkning på 50 kronor. Orka!

Det finns/har funnits så mycket annat som har högre prioritet än ett blogginlägg. Två val väntar bakom knuten och det kommer att finnas hur mycket som helst att göra inför de valen. Så frågan är om jag ens får tid att krysta fram ett endaste inlägg vissa dagar framöver.

Om jag nu skulle bryta i förtid är 50 dagar av 100 är inte fy skam det heller.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments