Klappjakt på sista vargen.

En varg kvar.

Bilden på den hemlösa vargen, som jag tog i Pilane 2008,  får stå som symbol för den vargslakt som tillåts i de svenska skogarna.

[column width=”48%” padding=”2%”]

[/column]
[column width=”48%” padding=”2%”]

Vilken satanisk taktik att koncentrera dödandet av vargar på föräldradjur. Vargungarna kommer att ge sig på tamdjur och så är slakten av varg igång igen.  I Svenska Dagbladet står det att rysk varg kan stärka svenska stammen. Hur det går ihop med att licensjakt är vi många som har svårt att förstå. De kan ju skjutas om de nu planteras in redan nästa år.

Regeringen borde skicka miljöministern på studiebesök i Minnesota. Där är licensjakt förbjuden och människor och varg samsas utan större problem. I Minnesota som har hälften så stor befolkning som i Sverige finns en vargstam omfattande 3000 djur.

[/column]

[end_columns]

Media: DN2 AB GP HD Svt Ex Svd1Dagen Intressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Monica Wiegert
Monica Wiegert
13 years ago

Andreas vargmördaren Carlgren är nog tillräckligt rabiat för att även beordra att bronsvargen i Pilane skall skjutas! Han talar om inavel men är någon felavlad så är det han. Det scenario med denne sk miljöminister och hans sk partner ombord på en Lufthansaflight glömmer jag aldrig. Det var det äckligaste jag sett. Jag föreslår att Carlgren och de andra vargmördarna skickas på en studieresa till Svalbard och där obeväpnade gör en promenad i naturen. Då kommer de att träffa stora, vita nallar, som går till attack så det blir inte ens köttfärs kvar av de svenska vargmördarna!! Sverige är inget civiliserat land.