Tror minsann att jag blivit med troll igen.

En seriös bloggare får dras med ett eller annat troll har jag hört. Är det så tillhör jag den skaran. Inte trollen då utan en seriös bloggare som blivit med troll.

Ett och annat troll har dykt upp då och då men gett sig när de blivit tagna på allvar och vänligt bemötta.

Råden man får när man spammas av ett troll är att inte mata trollet.

Det rådet har jag tagit ad notam . Om ett vänligt seriöst bemötande inte fungerar utan personangreppen  fortsätter sätter jag mina troll i karantän. Ja värre än så de placeras i skräpfiltret som sedan raderas per automatik. Ett envist litet troll tystnade på det sättet  såvida han , för det är en han , inte gått vilse i skogen och hittar hit igen.

Ett nytt troll som samtidigt är en megafon surar då kommentarerna, som utvecklas till långa inlägg kryddade med beskyllningar, otidigheter  och personargument inte tas in.

Fortsättningsvis kommer jag att trollmärka ett misstänkt troll med en skylt. Tro nu inte att jag refuserar  kommentarer som visar annan åsikt än min.  Sakargument som kan beläggas är alltid välkomna.

Som bloggare blir man en aning hårdhudad så egentligen bryr jag mig inte om mina troll. Tycker ändå att det är schysst att göra en markering  och inte bara låsa in i skräpfiltret.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments