När surfmängden tog slut…

Fyra dagar utan internetuppkoppling på landet.

All sparad surfmängd  försvann blixtsnabbt efter att ha hetstittat på en ny serie på Netflix. Fyllde  på med GB som också de försvann i cyberrymden. I det läget inträdde moment 22. Mer gick inte att köpa  då jag lagt in en spärr. Den kunde ändras på mitt konto. Kul meddelande då internetuppkopplingen kopplats bort.Sitta i telefonkö lockade inte utan vi fick helt enkelt leva utan uppkoppling tills ny surfmängd fylldes på.

Vi kunde  iofs surfa fritt på vissa sociala medier. Hur kul är det då det inte går att klicka på länkar som leder vidare från ex Facebook!? Jag är ju vanligtvis uppkopplad alla dygnets vakna timmar och tänkte att nu får jag känna på hur abstinens känns. Men det blev inget med det. Abstinensen lyste med sin frånvaro.

Inget ont som inte har något gott med sig sägs det ju. Jag hittade ett betydligt bättre abonnemang med fler GB. Det till en kostnad av några tior. Lyfte luren och fixade nya GB inför morgondagen då potten fylls på igen. Hur då hitta? Jo det visade sig att det gick att surfa på min leverantörs hemsidor utan internetuppkoppling.

Sensmoralen i denna lilla historia är att det lönar sg att då och då se över sitt abonneman och framför allt ett liv  utan Internetuppkoppling går alldeles utmärkt. Åtminstonde för en period då och då.

Andra om , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments