Melodifestival som utfyllnad?

I kväll bänkar jag mig som många andra framför TV:n .


Melodifestival blir det här hemma när  vi inte har något annat för oss.  Kan inte riktigt förklara vad det är som lockar i det programmet. Det är inte min musik direkt det här med schlager. I ärlighetens namn måste jag erkänna att jag inte minns vilken    artist  som gick vidare  vid sidan av underbarnet Yohio i första programmet trots att jag satt fastnaglad framför TV:n .

Kanske är det Twitter som lockar mig mest? Det blir som en enda stor TV-soffa när  kommentarerna slungas ut  under taggen #melfest på Twitter. Eller möjligen är det tävlingsmomentet som är lockande trots att spelbolagen redan utsett Amanda Fondell som vinnare. Nog kan Carolina af Ugglas ge henne en match!?

Hur som, i kväll blir det Melodifestival.

Media: AB123456  DN1234 HD1 SvD1234 SR


Läs även andra om , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] På Twitter följer du resonemanget live på #melfest / ab123456 sr dn1234 svd1234 Andra om: Gina Dirawi, Allsång på Skansen, Melodifestivalen, Struntmusik, Kvalitet, Kultur, Sveriges Television, Mediekritik, #melfest annarkia […]

Per-Anders
11 years ago

Jag brukar se Melodifestivalen. Inte för att jag gillar musiken och inte för tävlingmomentet. Men Melodifestivalen är ett spektakel som på något sätt blivit en sorts angelägenhet för hela svenska folket, en sorts kollektiv fest. På den festen vill jag vara med. Ibland dyker det också upp någon låt som är bra, vilket man kan glädjas åt. Caroline a U var en liten besvikelse igår. Snälla Snälla var en toppenlåt som det kanske är svårt att leva upp till.