En deltävling i idol med med extra nerv.

Kvällspressens förkärlek för skandaler vet inga gränser. Rubrikerna runt idoldeltagaren Jay  Smiths tidigare missbruk har duggat tätt. Nu gnuggar samma tidningar i händerna och säljer lösnummer  på Jay Smiths personliga misslyckande.

Hasch är en lurig och ytterst farlig drog då den kan leda vidare till tyngre missbruk. Drogen i sig är beroendeframkallande och kan på sikt i värsta fall utlösa en  psykos.

Jay Smith segertippad i Idol måste ha haft ett litet helvetet under gårdagens deltävling. Rampljuset i Idol skulle ge vingar under en musikkarriär som lätt kan spolas bort.  Beslutet att ge Jay  ett ultimatum, delta i åtgärdsprogram eller åka ur Idol, var ett humant och riktigt  beslut. Hoppas att han får det stöd som krävs att vända drogen ryggen.

Jay Smith gjorde trots pressen igår ett av sina bästa framträdande i Idol . Han spelar  i en helt annan division än de andra deltagarna. Så himla bra!

Fly me to the moon

Like a prayer

Så förbaskat synd och tragiskt det skulle vara om en sådan talang slarvades  bort.

AB1 Ex

För övrigt misstänker jag att bakom ett ädelt beslut med ansvar för en ”medarbetares” väl och ve fanns också ett egenintresse. Vad skulle väl årets upplaga av Idol vara utan sin favorit?

AB123 Ex23 4567, TV4

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , i

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments